Fra bonden til bordet med Dyrket.no

Fra bonden til bordet med Dyrket.no

Fra bonden til bordet med Dyrket.no 225 150 Rieber & Søn

Fra bonden til bordet med Dyrket.no

Sommeren går mot slutten, og åkere, kulturlandskap og drivhus landet rundt bugner av friske råvarer klare for å finne veien inn til kjøkken i de tusen hjem. Nettopp disse kvalitetsvarene fra lokale småprodusenter var det Jørgen Harsem ville forenkle logistikken for da han stiftet selskapet Dyrket.no tilbake i 2015, og i dag leverer Dyrket.no lokalproduserte matvarer til både privatkunder, restauranter og butikker.

Ved kutting av fordyrende mellomledd tar de sikte på å gjøre økologisk og biodynamisk bærekraftig produksjon levedyktig også i økonomisk forstand. Med sin egenutviklede teknologi effektiviseres hele salgs- og distribusjonsprosessen slik at bonden kan fokusere på det å faktisk produsere så god kvalitet som mulig.

Softwareselskapet er en av de mange spennende bedriftene Rieber & Søn er så heldige å få være involvert i, og det er stadig høy aktivitet hos dem. Denne sommeren har de også bidratt med oppgaver til de seks interne sommerstudentene, som har fått bidra blant annet med strategiarbeid, analyser og kartlegging. Da Dyrket.no igangsatte et av de tilknyttede prosjektene allerede uken etter levering fikk studentene i tillegg virkelig se nytten av arbeidet sitt.

Det er lov å la seg friste – besøk bøndenes markedsplass her: https://www.dyrket.no/

Vi gleder oss til veien videre!