Velkommen til Rieber & Søn

Rieber & Søn er et av Bergens mest spennende forvaltningsmiljøer, med industriell bakgrunn og røtter tilbake til 1839. Vår grunnholdning med vilje til endring og evne til å se fremover gjenspeiler det vi gjør hver dag for å skape utvikling og resultater. Utforsk spennende muligheter hos oss og bli en del av vårt tverrfaglige team.

Rieber & Søn som arbeidsgiver

Rieber & Søn er opptatt av å ta vare på sine medarbeidere. Ansatte får rom til å vokse og engasjere seg, både personlig og profesjonelt.
Faglige utfordringer i trygge rammer preger arbeidskulturen, og vi er stolte av å ha en arbeidsplass som tar trivsel og utvikling på alvor.

Summer internship

Siden 2016 har Rieber & Søn hvert år hatt gleden av å ønske et knippe studenter velkommen til oss. For den engasjerte, arbeidsomme og lærevillige er dette en unik sjanse i et av Bergens mest spennende forvaltningsmiljøer.

I løpet av programmet får du opparbeidet deg verdifull erfaring og arbeidsoppgavene dekker en rekke områder, fra finansielle analyser og modellering til strategivurderinger og mer operative prosjekter.

Studenter med datafaglig bakgrunn eller industriell økonomi oppfordres også til å søke. Hovedsakelig ønsker vi at du har en bachelorgrad.

Søknadsperioden til sommerens program er nå lukket. Utlysning for sommeren 2025 vil bli tilgjengelig i august 2024.
Se gjerne Bindeleddet NTNU for detaljer.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta gjerne kontakt ved å sende e-post til post@rieberson.no.

Sommerstudenter 2022

Hilsener fra tidligere sommerstudenter

Fra sommerstudent til Karriere hos Rieber & Søn 2000 1333 Rieber & Søn

Fra sommerstudent til Karriere hos Rieber & Søn

Sommeren 2023 ble vårt første møte med den dyktige solstrålen Rubab, og han og resten av sommerstudentene gjorde en formidabel…

Rieber & Søn logo
Hilsen fra årets sommerstudenter 1280 852 Rieber & Søn

Hilsen fra årets sommerstudenter

Gjennom sommeren har vi fått arbeidet med en rekke ulike interessante og lærerike prosjekter for Rieber & Søn sine porteføljeselskaper.…

Sommerstudentene 2022
Takk for oss! 795 809 Rieber & Søn

Takk for oss!

Vi er 6 heldige studenter som har fått tilbringe sommeren hos Rieber & Søn Gjennom sommeren har vi fått jobbe…